Rejser for singler er kommet for at blive
Rejser for singler er kommet for at blive

Det er populært som aldrig før at rejse alene. Om man er single eller bare foretrækker at rejse alene engang imellem er underordnet. Flere og flere mennesker tager alene på lange rejser til fjerne steder for at koble af, finde sig selv og opleve verden i eget tempo uden at skulle tage hensyn til andre.

Hvor tager man hen på singleferie?

Der er ikke som sådan begrænsninger på, hvor du kan tage hen alene, hvis du gerne vil rejse uden andre. Det afhænger i allerhøjeste grad af, hvem du er, hvad du har lyst til, og hvordan du kan lide at rejse. Er du ikke vant til at rejse meget, bør du holde dig fra lande, som ikke er vant til turister, men er du rejsevant og føler dig tryg i det fremmede, er der virkelig mange steder, som er interessante som solo-rejsende.

Én af de mest populære destinationer for singlerejsende er Bali. Bali er et land, som i høj grad er vant til turister, og som er nemt og bekvemt at rejse rundt i, hvis du har lyst til det. Derudover er der rigtigt mange andre solorejsende på Bali, og du kan derfor nemt rende ind i skønne mennesker, som kan bliver venner for livet.

Asien er i det hele taget rigtig god for rejser alene, da turismen er høj, og der er mange andre, der rejser alene. Der er selvfølgelig lande, hvor du – især som ene kvinde – skal passe lidt bedre på og holde øje, og hvor det kan være en fordel at rejse med en gruppe af mennesker. Undersøg altid lidt om landet forinden, og læs også gerne Udenrigsministeriets anbefalinger.

Måske møder du den eneste ene på rejsen?

Forhold på tværs af landegrænser bliver mere og mere normale, og det skyldes naturligvis i høj grad, at vi rejser mere og mere. Der er derfor også en vis sandsynlighed for, at du kan finde den eneste ene på rejsen. Vær åben for nye mennesker og kast dig ud i det. Selvom det kan være udfordrende at leve i et langdistanceforhold, kan det have utrolig mange fordele med sig. I får set hele verden, og det er nemt at bevare en evig forelskelse, når man bor langt fra hinanden.

Men I behøver jo heller ikke nødvendigvis at skulle være sammen for evigt. Måske kan I dele mere viden om single dating og blot nyde en ferieflirt og kortvarig romance.

Spice livet op med en single rejse

Måske lider du under manglende sexlyst, som gør, at du ikke har haft lyst til at møde den eneste ene. Måske trænger du blot til ferie og ikke nødvendigvis til at møde andre mennesker. Din rejse kan blive præcist, som du ønsker, så længe du husker at have dig selv med i det.

Husk ikke at lægge en alt for stram plan, så der er luft til de impulsive beslutninger. Du vil med sikkerhed få lyst til at rejse nye steder hen og ændre i planerne, og derfor må du endelig ikke planlægge alt for stramt hjemmefra.