Sådan kommer du godt afsted på kør selv-ferie
Sådan kommer du godt afsted på kør selv-ferie

Denne artikel indeholder reklame

Der findes mange måder at holde den gode ferie. Vi har alle muligheder i verden, hvis blot økonomien rækker til det. Valg mellem at blive herhjemme eller besøge de mange lande rundt om i hele verden. En af de mere populære ferieformer herhjemme er bl.a. charterrejsen eller storbyferien. Men kør-selv-ferie med bilen til en destination i Europa er samtidig også med blandt de populære.

En ferieform der i høj grad taler til os med behov for frihed og fleksibilitet. Her styrer vi selv tiden med transport og destinationer. Ingen check-in og kontrol for at blive transporteret. Det er med andre ord mindre stressende. Samtidig en ferieform for hele familien. Artiklen her handler om, hvad vi kan gøre for at få den gode bilferie.

Fordele ved bilferien

Når vi vælger bilen som transportform, så er vi selv herrer over tiden. Vi er samtidig i kontrol med hensyn til destinationer for vores ferie. En mulighed for at være fleksibel og impulsiv, frem for at blive fløjet til et specifikt sted i verden for at opholde sig fast i mange dage. At vi har bilen med på ferien, gør det også nemmer at komme rundt til seværdigheder i udlandet. En forskel fra skulle med offentlig transport eller med på busture med et charterselskab på vores destination. Med bilen ved hånden, så kan vi forblive fleksible alt efter vores eget velbefindende hele ferien igennem.

At have den rigtige bil på turen

Kvaliteten af vores bilferie hænger rigtig meget sammen med vores køretøj. Det gør meget for vores velvære på turen at have en bil med komfort og god ydeevne. Det er samtidig vigtigt for vores budget. At bilen har høj ydeevne på brændstofforbrug, gør at vi sparer flere penge på bilferien. Der findes et stort udvalg af forskellige typer biler på markedet. Vi kan både køre i benzin, hybrid- og elbiler. Det handler om vores individuelle behov for bilens kapaciteter. Et valg der også handler om budget.

På den ene side, så kan benzinbilen blive dyr på vores ferie ned igennem i Europa. Skiftende priser på benzin i de mange potentielle lande kan være en kilde til høje udgifter. Omvendt så kan elbilen være svær at få ladt op på alle servicestationer i Europa. Det kan derfor være fordelagtigt at vælge hybridbilen til vores kør selv-ferie i udlandet.

En hybridbil er designet med høj ydeevne og energibesparende kvaliteter. Vi kan samtidig nyde fordelene fra en elbil, som f.eks. at hybridbilen starter lydløst. Den larmer generelt mindre ved kørsel. En smart løsning til den økonomivenlige bilferie i Europa.

Vi kan med andre ord få en perfekt kør selv-ferie, hvis vi har den rette bil. En bil med komfort, smart design og økonomiske fordele med hensyn til ressourcer. Bilferien kan blive sublim i sammenligning med charterferien. Så længe køretøjet er i orden.