Sådan opnår du en billigere og mere komfortabel flyrejse
Sådan opnår du en billigere og mere komfortabel flyrejse

Skal du rejse med fly i den nærmeste fremtid? Læs her hvordan du gør turen billigere og mere komfortabel.

Sådan skaffer du billige flybilletter

Det kan være en sand kunst at skaffe de absolut billigste flybilletter, og der findes et hav af forskellige tips, man kan benytte sig af, for at det kan lade sig gøre. Et af de bedste tips, man kan benytte sig af, er at købe flybilletterne i så god tid som overhovedet muligt. Det er ofte sådan, at jo tættere man kommer på afrejsedatoen, desto dyrere bliver billetterne. Man bør også gøre sig selv den tjeneste at bruge god tid på at sammenligne priser på nettet. To ens flybilletter kan nemt have en prisforskel på flere hundrede eller tusinde kroner, alt efter hvor man køber billetterne henne.

Har du ikke råd til at betale for de dyre flybilletter, kan du overveje at købe dem på afbetaling. Rigtig mange flyselskaber tilbyder, at deres kunder kan købe billetterne på afbetaling og dermed betale for billetterne i flere rater i stedet for på én gang. Det kan gøre dét at betale for flybilletterne langt mere overskueligt for dig, som ellers ikke ville have råd til at rejse på ferie – se her hvordan du shopper flybilletter på afbetaling.

Skær ned på alle ekstraudgifterne

Nogle flyselskaber er kendetegnet ved, at de er langt billigere end alle de andre. Dette passer dog ikke nødvendigvis, for deres priser skiller sig ofte kun ud, fordi alt er skåret fra. Det vil sige, at man skal betale ekstra for mad, indtjekket bagage, reservering af sæder og meget andet. Ønsker man at få alt dette oveni, så er flybilletterne altså ikke nødvendigvis billigere end dem, hvor alt dette er inkluderet på forhånd.

Har du dog ikke behov for at reservere et bestemt sæde på forhånd, kan du klare dig med kun at have håndbagage med, og er det ikke nødvendigt at spise flyselskabets mad ombord, så kan det i de fleste tilfælde sagtens betale sig at købe disse billige flybilletter. Du kan eventuelt overveje at tage noget mad med hjemmefra eller at købe noget i lufthavnen inden afgang, hvis rejsen er for lang til, at du kan klare den uden mad og drikke.

Prioritér din komfort ombord på flyet

Flyrejser kan være langtrukne og ubehagelige, hvis man ikke sidder godt og generelt bare føler sig utilpas under turen. Din egen komfort er utrolig vigtig at prioritere, når du rejser med fly, og derfor skal du hjemmefra huske at medbringe f.eks. en nakkepude, så du kan sidde behageligt under den lange tur. Et tæppe er også rigtig rart at have med, men da det kan være besværligt at få plads til i sin håndbagage, kan man håbe på, at det bliver udleveret på flyet. Det gør det oftest på de lange ture, og ellers har man tit mulighed for at købe et ombord. Det kan godt blive rigtig koldt ombord på et fly, og derfor er et tæppe uundværligt. Det er også en god idé at have en ekstra trøje med. Shop med fordel nakkepuder, tæpper og trøjer forud for turen, så du er godt forberedt.