Sådan planlægger du din næste skiferie
Sådan planlægger du din næste skiferie

Dette er sponsoreret

Planlægning af rejser kan være en sjov aktivitet, mens andre har en helt anden mening omkring dét at skulle stå for en rejse selv. Men dét at planlægge på forhånd og lave research selv, kan altså være værdifuldt. Skiferie eller sommerferie, der er bare nogle faktorer man skal tage hensyn til. Overvejer du at tage på skiferie i 2023, men er grøn inden for denne typer rejser, så er du kommet til det rette sted. Læs med her.

Hvilken skidestination vil du opleve?

Der er rigtigt mange steder i verden, man kan stå på ski. Alligevel vælger rigtigt mange danskere en destination, som er forholdsvist tæt på. Det er særligt Norge, Sverige, Østrig, Italien og Frankrig der tiltrækker de danske skigæster.

Men der er skam også forskel på destinationerne og de er relevante at kende til. Mange vælger f.eks. Norge og Sverige, fordi nabolandene føles mere hjemlige, både kulturelt og sprogmæssigt. Men transporttiden har også noget at sige. Blandt andet, er Geilo i Norge enormt populært.

Mange vælger at tage bilen med af praktiske årsager, men det kræver også noget at gøre den vinterklar. For da man jo skal op i bjergene i vintervejr, skal den også kunne modstå dette. Det giver dog mere frihed at have egen bil med, men køreturene fra Danmark og til destinationen kan også være lange. Et alternativ kan derfor være at tage på busrejse til skidestinationen, hvis det både skal være nemt og billigt.

Kig på rejsebudgettet

Rejsebudgettet er noget af det første der skal kigges på, når man skal planlægge en skiferie. Der kan være stort forskel på de forskellige skidestinationer rent økonomisk. Desuden er det typisk også dyrere at rejse med fly, frem for bus eller bil. Når rejsebudgettet for skiferien skal laves, så indtænk både transporten, hotellet og forplejning, samt lommepenge.

Der kan kan også være forskel på, hvad der er inklusiv i pakkerejser, hvorfor der også skal indregnes penge til eksempelvis skileje, skiskole og andet. Det kan derfor være en idé at sammenligne pakkerejser med gør-det-selv skirejser.

Få hjælp af rejsekonsulenter

For rigtigt mange danskere og særligt familier, må det gerne være så nemt som muligt, når man skal på skiferie. Det kan derfor være en rigtig god idé at tage kontakt til et rejsebureau, som ved hvad de snakker om. Hos Thinggaard kan du få hjælp af dygtige rejsekonsulenter med erfaring og ekspertise indenfor netop skiferier.

Rejsebureauet har skirejser til både Østrig, Frankring, Italien, Norge og Sverige og tilbyder endvidere både bus- og flyrejser. På deres hjemmeside, som du finder i linket i øverste afsnit, kan du finde information om deres spændende rejsemål, samt skimuligheder. Hos Thinggaard får du altså et kompetent rejsebureau med dig i ryggen, når du rejser ud på vintereventyr.