Stå af hamsterhjulet: Rejs mens du arbejder som freelancer
Stå af hamsterhjulet: Rejs mens du arbejder som freelancer

Det er ikke alle, der finder det tiltalende at gå på arbejde fra kl. 08 til 16. Der er mange, der drømmer om at blive rige, så de kan stoppe med at arbejde. Faktisk er det ikke en uopnåelig livsstil. Du behøver nemlig ikke at være rig, for at opnå den, hvis blot du fortsat vil arbejde. Det handler blot om at have et job med frihed.

Hvis du vælger at arbejde som freelancer, så er du også herre over din egen tid. Det medfører også at du kan rejse rundt og opleve verden, mens du arbejder fra en bærbar PC. Det er ikke inden for alle brancher, det kan lade sig gøre, men mulighederne er dog mange. Derfor kan de fleste også finde en ideel løsning på dette.

Hvordan kan jeg blive freelancer?

Du kan være freelancer inden for rigtig mange områder. Der er mange, der tror, det kun kan lade sig gøre at blive freelancer, hvis man er programmør eller grafisk designer. Det er dog slet ikke tilfældet. Du kan sagtens være freelancer på andre måder. Du kan eksempelvis være tekstforfatter, bogholder, videoklipper med mere.

Det er også muligt at arbejde som freelancer, hvis du er konsulent, som fx er tilfældet for Boman Consulting. Hvis du gerne vil rive dig fri fra hverdagen, hvor du har faste arbejdstimer og en fast arbejdsplads, så bør du overveje at blive freelancer. Det er ikke nemt, men det er dog muligt at skabe en karriere som freelancer.

Der er mange, der gerne vil forlade deres nuværende arbejde til fordel for en tilværelse som freelancer. Der er dog mange af dem, der går med en drøm om dette, der ikke tør at tage springet. Hvis du er én af dem, så bør du ikke tøve. Det er netop dét, der kan give dig muligheden for at udleve det liv, du altid har drømt om.

Vil du rejse, mens du arbejder?

Det er ikke alle, der har lyst til at rejse verden rundt, mens de arbejder. Der er mange, der har et ønske om at skifte deres faste job ud som en tilværelse som freelancer. Der er mange, der blot ønsker at kunne arbejde, når de har lyst. I et sådant tilfælde er det også ideelt, at du skaber en karriere som selvstændig freelancer.

Omvendt er der også mange, der ønsker at blive freelancere, fordi det giver dig mulighed for at rejse rundt, mens du arbejder. Hvis det er noget, du har i sinde, så er det dog ikke blot at klappe PC’en sammen og drage afsted. Der er også en række praktiske ting, der skal være styr på, inden du vælger at rejse ud i verdenen.

Du skal f.eks. sørge for at tegne en rejseforsikring. Ellers er du nemlig ikke sikret, når du rejser rundt i verden. Hvis det er noget, du gerne vil være klogere på, så læs mere på informeo.dk. Det gør du klogt i, da det kan koste dig dyrt, hvis du ikke har tegnet en sådan forsikring, uanset om det er i tilfælde af sygdom, tyveri el.lign.