Stop tyven, når du er på ferie
Stop tyven, når du er på ferie

Reklame: Artiklen indeholder reklame

Vi danskere nyder at tage på ferie, men enhver rejse kommer med frygt for at vende hjem til gennemrodede skuffer, manglende ejendele og en ganske ubehagelig mavefornemmelse. I Danmark er vi desværre rekordholdere i flest indbrud pr. indbygger, så det er ikke en ukendt oplevelse for de danske familier. Låsesmed Bagger Låse & Alarm A/S, har indledt kampagnen “Stop Tyven!”, som har til formål at oplyse danskerne om de forbehold, som kan tages med henblik på at holde tyven ude af hjemmet.

24 gode råd til at holde tyven ude af dit hjem

Der er heldigvis en lang række ting, som du kan gøre, når du vil sikre dit hjem under din ferie. En del af de gode råd fungerer i samarbejde med dine naboer – uden at det er besværligt, overhovedet. Du kan f.eks. låne din indkørsel eller dit tørrestativ til din nabo, så det ligner, at der er liv omkring dit hus, og så er det ligeledes godt naboskab. En fyldt skraldespand er også med til at holde tyven væk i usikkerheden om, hvorvidt der er nogen i huset eller på ferie.

Det er blot 3 af de råd, som du kan finde blandt de 24 gode råd til dig, der ønsker at holde tyven ude, når du ikke er hjemme. Thomas Bagger, direktør for Bagger Låse & Alarm, fortæller dette om “Stop Tyven!” kampagnen og de 24 råd til at undgå indbrud:

Hos Bagger Låse & Alarm er vi opmærksomme på, at et sikkert hjem skabes af moderne og effektive sikkerhedssystemer, stærke låse og vinduer – og de rette menneskelige forbehold. I Danmark er vi desværre udsatte for et særlig højt antal indbrud, hvilket effektivt kan nedbringes med de rette sikkerhedstiltag i danske hjem. Det er vores klare håb, at “Stop Tyven!”-kampagnen kan informere danskerne og bidrage med nogle enkle, men effektive, løsninger til at holde tyven på afstand, når man forlader huset

Stop Tyven!” i dit nabolag – sådan kommer du i gang

Hjælp fra naboer har vist sig som en af de mest effektive løsninger mod indbrud. Når du tager på ferie, kan du med fordel underrette en eller flere naboer via platformen NaboHjælp, som så har mulighed for at kaste et blik over på din bolig i ny og næ. Thomas Bagger anbefaler endvidere, at man på danske villaveje, i opgange og lignende organiserer hjælp til at holde øje, når der er nogen væk. Tyven vil nemlig for alt i verden holde sig skjult, og jo flere øjne, der kigger, jo større risiko udsættes tyven for.

Du finder de 24 gode sikringsråd her: https://bagger-laase.dk/om-os/indbrudstyven