Tag Danmark med dig, når du rejser ud i verden
Tag Danmark med dig, når du rejser ud i verden

Sponsoreret: Udgivet i samarbejde med TEVMEDIA

De fleste elsker at rejse ud i den store verden og opleve nye ting, men det kan alligevel være let at komme til at savne Danmark, når du begiver dig afsted på en længere rejse eller rejser langt væk fra Danmark. Hvem ved; Måske du endda gør begge dele i en og samme rejse. I så fald får du her lidt tips til, hvordan du kan tage en del af Danmark med dig, når du rejser ud i den store, spændende verden. På den måde kan du forhåbentlig få bugt med hjemveen, så den ikke hindrer dig i at få det maksimale ud af din rejse. 

Stream danske programmer, mens du rejser

Er du klar til at flade ud i en feriebolig i Portugal med et af dine danske favoritprogrammer ved din side? Rejser du til et af de mange EU- og EØS-lande, har du faktisk mulighed for at streame DR-programmer under din rejse. Det kræver blot, at du besøger DR’s hjemmeside og logger ind med dit login. På den måde bekræfter du, at du har bopæl i Danmark.

Hvis du har abonnement til TV 2 PLAY, kan du ligeledes glæde dig over at have adgang til denne tjeneste i EU- og EØS-lande. Kort sagt kan du i sydens sol nyde at komme i selskab med et stort udvalg af populære danske tv-programmer. På den måde er det ligetil at tage en bid af Danmark med dig, når du rejser afsted på ferie. 

Gå ikke glip af nyheder på din ferie

Nyheder

Er du en af de mange, der nyder at starte dagen med nyhedslæsning via danske medier, er der godt nyt til dig. Du kan nemlig tage aktiviteten med dig, når du rejser ud i verden. Det vil sige, at du fortsat kan orientere dig om, hvad der foregår ude og hjemme, mens du rejser. Det nemmeste er at læse dine nyheder online via det pågældende nyhedsmedies hjemmeside.

Alternativt kan du arrangere at få avisen leveret i udlandet. Det kan for eksempel være relevant, hvis du har et længere ophold i sigte og kræver blot, at du er villig til at dække de ekstra portoomkostninger.

Altså har du flere muligheder, hvis du fortsat vil læse danske nyheder, mens du opholder dig i udlandet. Det er nemlig altid en god idé at holde sig opdateret på nyheder i ind- og udland, og med de mange muligheder på nettet har det aldrig været lettere!

Medbring dine spil, når du rejser ud i verden

På samme vis, som at du kan læse nyheder og se tv-programmer i udlandet via danske tjenester, kan du faktisk også tage mange af dine yndlingsspil med dig, når du krydser grænser i verden. For eksempel har leverandører af klassiske kasinospil som roulette og poker udviklet en smart DK-konto, du kan benytte, når du rejser udenlands på ferie. Vær opmærksom på, at det kan variere fra land til land, om der er mulighed for at bruge kontoen, men mange steder vil du opleve, at du sagtens kan få adgang til dine yndlingsspil via kontoen. Ligeledes har du ofte også mulighed for at give dig i kast med esportspil, når du rejser ud i verdenen. Der er således ingen grund til at lade teamkammeraterne vente på, at du kommer hjem fra ferie, før I kan spille igen.  

En bid af Danmark på ferien

En anden måde, hvorpå du kan nyde en bid af Danmark, mens du rejser i verden, er ved at medbringe lidt dansk mad eller slik på rejsen. I hvert fald er der stort set frit slag for, hvad du må medbringe af fødevarer, hvis du rejser inden for EU. Det vil sige, at du sagtens kan pakke lidt dansk rugbrød eller en pose saltlakridser i kufferten, når du eksempelvis besøger Grækenland eller Spanien.

Rugbrød topper i høj grad listen over, hvad danskere savner, når de opholder sig i udlandet. Der er dog ingen grund til helt at holde dig fra det nærende, mørke brød, når du så let som ingenting kan pakke et par rugbrødspakker i bagagen og nyde en bid af Danmark på ferien.

Der findes altså mange måder, hvorpå du kan tage en del af Danmark med dig, når du rejser på ferie. Altså er der ingen grund til at distancere dig helt fra Danmark, mens du opholder dig i udlandet. Danske tv-programmer, nyheder, spil og fødevarer kan alt sammen være en del af det, der forhindrer hjemveen og længsel til Danmark.