Tag din Airtrack med på ferie
Tag din Airtrack med på ferie

Annonce: Dette indlæg er betalt indhold

Hvad er en airtrack?

En airtrack kan beskrives som en oppustelig springpude, men i praksis er det dog ikke helt så simpelt. Airtracken er et nøje konstrueret redskab, hvis opbygning gør det muligt både at springe højere, men samtidig gør landingerne blødere, hvorved en række skader kan undgås.

På grund af dens mange fordele vil man i dag kunne se, at den bliver brugt både af diverse foreninger, skoler, klubber og efterhånden i rigtig mange private hjem. Dette vidner om, at der er tale om et alsidigt produkt, som mange mennesker nyder at gøre brug af.

Og nu er flere og flere begyndt, at tage dem med på ferie. Det er der flere grunde til.

For det første så kan en airtrack nemt pakkes sammen og lægges i en bil, trailer eller campingvogn. Når du så rammer din feriedestination, så kan airtracken bruges til både spring og vandleg i pool.

Hvordan er en airtrack lavet?

Den oppustelige springmadras består af en masse tynde tråder af nylon, der til sammen sørger for, at airtracken får den ønskede form, når den pustes op. En airtrack er således et oppusteligt redskab, hvilket har en masse fordele. Først og fremmest er den nem at opbevare, når luften er lukket ud. Dette bevirker desuden, at den er nem at transportere, når den er foldet sammen – og som nævnt så du nemt kan tage den med på ferie og give ungerne en ekstra sjov ferie.

Hvor kan en airtrack benyttes?

I Danmark er springgymnastik en populær sportsgren, så derfor er det naturligt, at airtracken benyttes en del her. Mange foreninger og skoler har således anskaffet sig dette redskab på grund af dets mange fordele. Redskabet kan benyttes af børn, unge og voksne i alle aldre.

Det er dog ikke kun inden for springgymnastik, at man kan få glæde af en airtrack. Andre sportsgrene som cheerleading, parkour og MMA gør ligeledes brug af disse redskaber. Uanset sportsgrenen har airtracken nemlig den fordel, at den muliggør højere spring og en blødere landing. Så hvis man er i gang med at øve en ny cheerleading rutine eller ved at lære et nyt spring, er det godt at starte på en airtrack. Mange vil nemlig opleve, at de kommer til at lave mange fejl under træningen, og hvis underlaget er blødt, så kommer man ikke lige så let til skade. Dette kan netop være en af grundene til, at dette redskab er blevet så populær på tværs af sportsgrene.

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af en airtrack?

Det første, som man bør gøre sig klart, er, præcist hvad det er man er ude efter. Der findes nemlig et utal af airtracks, trampoliner og lignende redskaber på markedet, så man er nødt til at indsnævre sig til, hvad er det er, som man har brug for.

Når man har besluttet sig for, at det er en airtrack, som man vil anskaffe sig, så er noget af det mest vigtige at se efter, når man er på udkig efter en airtrack, er, at den overholder diverse sikkerhedskrav. Dette er vigtigt for at sikre sig, at man har købt et produkt i høj kvalitet, der ikke så let går i stykker. På denne måde sænker man også risikoen for, at de personer, som benytter airtracken, kommer til skade.

Og netop når du gerne vil gøre brug af din airtrack på rejser og ferier, så er det er højeste nødvendighed at du anskaffer dig en i høj kvalitet. Så kan den nemlig klare slidet ved transporten. Den ekstra brug på sandstrand, grus og jordbund vil også have sin indflydelse over tid.

Derudover bør man tjekke, at de materialer, der er benyttet, ikke indeholder sundhedsskadelige produkter, som skader de mennesker, der gør brug af den. Så det anbefales at købe gennem en dansk leverandør, da chancen så er langt større for at der er lavet kontroller på varerne.