Tag på en oplevelsesrig tur i hovedstaden
Tag på en oplevelsesrig tur i hovedstaden

Reklame: Betalte links kan forekomme.

Som danskere kan vi hurtigt glemme at nyde vores eget land. Næsen sættes mod udenlandske destinationer, selvom Danmark egentlig selv har masser at byde på. Kommer du ikke fra København, er det langt fra sikkert, du har oplevet hovedstadens pragt. Hvornår har du sidst taget en oplevelsesrig tur i hovedstaden? Hvis det er længe siden, kan du allerede nu begynde at planlægge din næste tur. København har nemlig masser at byde på – og vi giver dig her idéer til, hvad du kan opleve i byen.

Urban Ranger Camp: Highroping

Er du til adrenalinrus og spændende højder, skal du lægge et smut forbi Urban Ranger Camp. Det ligger i København K, hvor du ser bydelen fra helt nye højder. Afprøv de vilde klatrebaner, der befinder sig 50 meter over jorden, og mærk, hvordan adrenalinen pumper rundt. Campen har åbent året rundt og koster omkring 400 kr.

Segway Cruise: Se byen med en Segway

Det kan være trættende at gå København tyndt til fods. Gør sightseeingen meget sjovere ved at se byen med en Segway. Segway Cruise tilbyder skræddersyede tours med guide i København på en eller to timers varighed. Her kan du bl.a. se destinationer som Den Lille Havfrue, Operaen, Amalienborg, Nyhavn, Kastellet, Tivoli, Den Sorte Diamant, Strøget, Christiansborg og Rådhuset.

Dark Waiter Restaurant: Spis i mørke

En oplevelse udover det sædvanlige er ved at spise middag på Dark Waiter Restaurant. Her spiser du i mørke, hvilket betyder, at alle dine sanser kommer på overarbejde. Du ved ikke, hvad du får serveret, men du skal i stedet lade din lugte-, smag- og følesans tage over. Restauranten ligger på Frederiksberg og vil være en oplevelse, du sent vil glemme.

Arndal Spa: Slap af og bliv forkælet

Er du mere til afslapning og forkælelse, skal du afprøve en spa i København. Du kan f.eks. tage på Arndal Spa, som ligger i hjertet af København. Dampbad, sauna, saltvandsspa, massage og lækker mad kan du nyde godt af – uanset om du er der med din veninde, familie eller partner.

En lummer oplevelse og afslapning

Skal der sættes gang i de lumre aktiviteter, har København selvfølgelig også et udbud her. Er du på tur med gutterne, kan I f.eks. tage i byen til nogle drinks og derefter besøge Stripklub København til god underholdning. Når natten er slut, og I igen rammer hotelværelset, kan I slappe af med et spil bingo på SpilNu og tjene lidt af de brugte penge ind igen.