Tag på musikfestival i et andet land
Tag på musikfestival i et andet land

Følgende artikel indeholder reklame

Vi kan her i Danmark bryste os af et meget stort udvalg af festivaler, der har noget for enhver smag, og som ofte tiltrækker store internationale kunstnere. Måske har du endda selv været til en af disse musikfestivaler? Men har du nogensinde overvejet at kombinere din forkærlighed for lækker musik ude i det fri, med din ligeså store passion for at rejse ud og opleve den store verden? I så fald kan du  her blive lidt klogere på, hvordan du kan forberede dig til din nye rejse.

Det er fantasien der sætter grænsen

Gør brug af det store internet og søg efter mulige festivaler ved din foretrukne destination. Her kan du dog også starte med at overveje, hvilke typer af festivaler du gerne vil til. Er du f.eks. til rockfestivaler og vil gerne rejse til England? Foretrækker du de nyeste housebeats, mens du nyder den varme middelhavssol? Eller måske vil du gerne prøve noget mere eksotisk, og tage til en festival i det østlige Europa, hvor der spilles traditionel folkemusik?

Mulighederne er, som du kan se, mange, hvorfor du med fordel allerede nu kan begynde at researche. Find ud af med dig selv og dine veninder, hvad der kunne være interessant for lige netop jer.

Forbered jer godt og grundigt

Under ens rejseforberedelse er der som bekendt mange måder, hvorpå man kan lette sin ferie. Desværre kan man ikke bestemme, hvordan vejret vil være under ens ophold. Husk også, at hvis I gerne vil bestille en afbudsrejse, skal I alle være forberedte på at rejse i løbet af nogle få dage efter selve rejsebestillingen. Derfor kan det hænde, at der under jeres ophold vil øse ned med regn, og det vil være synd at lade vejrguderne ødelægge jeres festival. Medbring derfor tøj, der kan passe til forskellig slags vejr. Bl.a. kan du ved at undersøge udvalget af Munthe både finde den smarte T-shirt, samt den varme striktrøje til de køligere, regnfulde dage.

Derudover skal I huske at pakke det rette udstyr til en festival. Sørg for at have nogle telte med gode pakstørrelser, som kan lette jeres transport, og samtidig være et sted, hvor I kan sove dagens samt nattens danserier ud. Så vil I også være godt udstyret til næste års rejser og festivaler, eller hvis I gerne vil ud på campingferie.

Når I har fundet jeres ønskedestination, kan I begynde at overveje, hvordan I vil rejse. Det letteste og hurtigste er selvfølgelig at tage flyveren, men I kan med fordel overveje at spare nogle penge ved at tage en bus- eller togrejse. Desuden, når I er flere om at rejse sammen, vil jeres rejse da også forløbe meget hurtigere. Tilbage er der kun at ønske jer en rigtig god tur.