Trænger du til sommer og sol? Find din næste rejse allerede nu
Trænger du til sommer og sol? Find din næste rejse allerede nu

Dette indhold er sponsoreret

Danmarks skiftende vejr med regn, blæst og kulde kan hurtigt få en til at drømme om sydens sol, hvor man ikke skal tænke på andet, end hvilken strand man vil hen på i dag, eller om det skal være poolen i stedet. Vi kan alle have brug for en ferie en gang i mellem, og hvis du er til solbadning og all inclusive, så er det på tide, at du får bestilt rejsen til de varme lande. Corendon er dit nye danske rejsebueareu, som tilbyder rejser med familiehoteller, all inclusive, adgang til vandland og afbudsrejser. I denne artikel kan du læse om Corendons fire rejsedestinationer: Grækenland, Tyrkiet, Spanien og Bulgarien. Når du er klar til at bestille, så gå ind på deres hjemmeside https://corendon.dk

De græske øer

Grækenland byder deres turister på en fantastisk ferie på deres mange øer. Corendon har rejser til øerne Kreta, Rhodos og Kos, hvor der er garanteret solrigt vejr og smuk græsk natur. Grækenland er desuden kendt for deres lækre mad med græske specialiteter såsom moussaka, tzatziki, gyros og selvfølgelig fetaost i lange baner.

Tyrkisk luksus

En populær destination hos mange danskere er det solrige Tyrkiet. Her kan du få muligheden for at bo på nogle fantastiske luksushoteller med 3, 4 eller 5 stjerner. Der er både mulighed for at rejse til det sydlige Tyrkiet til byerne Alanya, Side og Antalya-områder, men også det vestlige hvor byerne Bodrum og Marmaris ligger. 

Viva España

Endnu en af danskernes fortrukne destinationer er Spanien, der ligesom Grækenland har nogle fantastiske ferieøer. Mallorca er særligt populær med deres overdådige hoteller, og som er den største ø i den baleariske øgruppe. Det perfekte sted at holde familieferie. Hvis der skal mere gang i den, er der også mulighed for at rejse til partyøen Ibiza, hvor du er garanteret fest og farver. 

Hyggelig ferie i Bulgarien

Sunny Beach har ry for at være for unge mennesker, der vil give den gas i solen, men det er faktisk også en vidunderlig destination for familie. Sunny Beach i Bulgarien har gode familiehoteller, hvor nogle af dem endda har adgang til et kæmpe vandland med store rutsjebaner, som kan underholde børn såvel som voksne. Det er bare med at pakke badetøjet og gøre dig klar til en ferie fuld af sjov.