Tre gaver til manden som har alt
Tre gaver til manden som har alt

Dette indhold er sponsoreret 

Vi kender det allesammen. Alle har en ven, som har alting, og når det så bliver den tid på året og man skal til at købe en gave til ham – så er det umuligt, at finde noget. For hvad giver man til manden som har alting? Alle kan sætte sig ind og forstå, hvorfor spørgsmålet bliver stillet så ofte, og hvorfor mange har problemer med at købe gaver til sådan en mand. Derfor kan du nedenfor finde nogle gode og generelle gavetips til at finde den perfekte gave til manden, som har alt. 

Vær kæk og spil på hans personlighed 

Mænd har ofte stor selvironi, og elsker at gøre grin med sig selv. Derfor er gaven, som spiller på hans personlighed oplagt for personen, som ellers har alt. Dette kan gøres på mange forskellige måder, og den personlige gave til manden, som har alt – vil kunne være en plakat. Der findes mange plakater på markedet lige nu, som bærer på citater og ordspil fra en bestemt type eller personlighed. Derudover kan du måske finde en plakat med udtryk, som lige netop han bruger. Det kan være han er crossfitter, og kender til udtrykket “WOD”, og vil synes det er morsomt, at have det hængende i stuen eller på værelset. 

Citatplakaten kan med den rette indpakning og givet med det rette smil være den bedste gave, som du kan give til ham. Humor, selvironi og et glimt i øjet er noget mænd elsker. 

Drengeaftener er guld værd 

Nogle gange, er det nødvendigt at tænke ud af boksen. Når manden ejer alt, så er det måske en god ide, at undgå den materielle vej. Ofte vil personen have købt det allerede, hvis han rent faktisk manglede det. Derfor skal du måske give ham klippekort eller invitationer til hyggelige arrangementer. Klippekortet er oplagt, hvis han er din kæreste, og du har kunne mærke, at han har manglet gutterne en smule. Det kunne nemlig være et klippekort til en drengeaften, hvor du forlader hjemmet og lader drengene indtage hytten til fodbold, øl og drengesnak. Sådan en gave vil ikke kunne byttes. 

Minder kan ikke gøres op i penge 

Når det kommer til minder, så kan man aldrig få nok. Og selvom manden har det hele, så vil han altid kunne få nye og uforglemmelige minder – de kan nemlig ikke gøres op i penge. 

Der er mange gode eksempler på, hvordan man kan give minder, men det handler ofte om overraskelse. En af de oplagte ting, er at sætte et surprise-party sammen for ham. Inviter alle hans nærmeste venner og familie, og sæt en stor fest op for ham. De minder man ofte husker bedst er dem, som man ikke var forberedte på og ikke selv havde planlagt. Hvis udførelsen og stemningen er rigtig, så vil han aldrig glemme surpise-partyet – dette er den bedste gave, som man kan give nogen, både til ham og hende. 

Tænk ud af boksen, og skab den bedste gave.