Udforsk de smukke landsbyer i Toscana, Italiens kulinariske arnedsted
Udforsk de smukke landsbyer i Toscana, Italiens kulinariske arnedsted

Toscana er en af Italiens mest smukke og historiske regioner. Det er hjemsted for nogle af de mest berømte kunstværker, historiske bygninger og arkitektur. Det er også kendt for sin lokale mad og vin, som du kan nyde i de mange hyggelige landsbyer. Lejer du en lokal villa med pool, kan du gå på opdagelse i nærområdet. Udforsk de idylliske landsbyer, der gemmer på skjulte perler, som venter på dig.

Nyd den stemning fra det fortidige Italien med romerske ruiner, gotisk arkitektur, haver i renæssancestil og mange andre seværdigheder. Intime restauranter skaber rammen omkring idylliske måltider med udsigt over bakkerne. Fra Siena til San Gimignano kan du tage på eventyr og sanse alt det, Toscana kan byde på.

Shopping og sightseeing i det kulinariske arnested Toscana

Toscana har noget for enhver smag. Bogstavelig talt når det kommer til regionens køkken, som vil gøre enhver gastro-fan blød i knæene. Og så er der jo også alle de andre aktiviteter. Shoppingmulighederne er mange, og du kan finde alt fra lokale specialiteter som olivenolie, vin og ost til designerbutikker med italiensk mode. Der er små markeder at besøge, hvor du kan købe friske frugter og grøntsager. Der er intet, der slår charmen ved at købe grønt af en gammel nonna.

En villa med pool er realistisk luksus

Er der villaer med pool, som du kan leje, når du besøger Toscana, spørger du måske. Den slags luksus fortjener du på din ferie, det er klart. Og ja, som regel er der en pool på stedet. Du skal bare huske badetøjet – hvis du er den blufærdige type – eller også kan du springe ned i vandet i fødselsdagstøjet. Det er i hvert fald en mulighed, hvis du vælger at leje en hel villa med tilhørende pool. Ingen forstyrrelser fra andre gæster.

Et supermarked i nærheden af villaen kan være en bonus

Hvis du har børn med, kan det være godt hvis der findes et supermarked i nærheden af villaen. Så kan du hurtigt lige indkøbe lidt snacks og morgenmad – for de fleste børn er ude af fjerene, før de lokale caféer og taverner åbner. Det er som regel en fordel, hvis der findes en købmand eller et supermarked inden for gåafstand. Det er dog vigtigt at huske på, at mange indkøbssteder holder lukket om søndagen og måske også har begrænsede åbningstider. Især hvis det er et lille landsbysamfund, skal du være opmærksom på, hvornår der er eller ikke er åbent.