Vild med camping? Så lad turen gå til Blokhus
Vild med camping? Så lad turen gå til Blokhus

Sponsoreret indhold

Danskerne er vilde med camping – ikke mindst camping på dansk jord.

Hvert år pakker flere tusinde danskere campingudstyret og tager til Blokhus. Se her, hvorfor du bør aflægge Blokhus et visit, hvis du elsker campinglivet.

Blokhus er en aktiv ferieby, der er beliggende lige ud for en af de absolut bedste badestrande i Nordeuropa. Den ligger ved Vesterhavet og tæt på både Fårup Sommerland, Center for Papirkunst, Skulpturparken Blokhus og en lang række andre, spændende attraktioner, som kan danne ramme om den perfekte sommerferie.

Lad dig opsluge af Blokhus

Blokhus er et meget populært sted at holde ferie – også selvom du ikke nødvendigvis elsker at gå i vandet. Her er en helt særpræget kultur og arkitektur, som gør, at du nemt kan få en dag eller to til at gå med bare at lade dig opsluge af omgivelserne.

De smukke hvide badehuse, det historiske sømærke og de mange andre flotte bygninger og natur, der er placeret i og omkring Blokhus, gør det til et obligatorisk stop, når du skal på ferie ved Jammerbugten.

Camping og ferie i Blokhus

Du kan nemt og med al mulig god grund tage hele familien med på camping i Blokhus, hvis I vil have en på opleveren. Der er et aktivt byliv i byen, og den ligger lige ved Saltum Strand, der er kåret som en af de bedste strande i hele Nordeuropa.

Du kan også besøge Jambo Feriepark, som er en 5-stjernet campingplads, der befinder sig mellem Løkken og Blokhus. Den er blandt de bedste campingpladser i landet, og der er i den grad dømt en luksuriøs ferie, hvis I vælger at aflægge Jambo Feriepark et visit.

Der er mulighed for at tage på camping med campingvognen, slå et telt op, leje en luksuscampingvogn, hvor alt står klar, eller at booke en bjælkehytte, hvor der er plads til op til 6 personer.

Oplevelser og aktiviteter

Der er spændende aktiviteter og oplevelser hele året rundt i Blokhus, og hvis du holder ferie med børn, kan du eksempelvis aflægge Fårup Sommerland et visit. Det vil med garanti være en oplevelse, som sent bliver glemt. Sommerparken er kåret til den bedste i Norden i mange år i træk.

Hvis du ønsker en mere kulturel oplevelse, kan du med fordel besøge Skulpturparken, der også er et besøg værd for både store og små. Om sommeren er der sandskulpturudstillinger, mens der også er imponerende skulpturer i bronze, granit, jern, metal, sten, træ og beton.

Fra november og frem til jul er der et magisk julemarked, som man ikke må glip af, hvis man er på disse kanter på denne årstid. Det er naturligvis de færreste, der tager på camping i julen, men ikke desto mindre bør du ikke snyde dig selv og familien for denne oplevelse.

Museum for Papirkunst er ligeledes et besøg værd. Det er Nordens eneste museum, der udelukkende udstiller papirkunst, papirdesign og papirkunsthåndværk, hvorfor du ikke må snyde dig selv og din familie for denne oplevelse.