Sunny Beach

Voksne
Børn

På trods af, at det er et område, der byder på et meget livligt natteliv, så skal det naturligvis også understreges, at det Sunny Beach i Bulgarien faktisk også er et område, der byder på masser af aktiviteter for børnefamilier. Med andre ord, så er det et område, der egner sig til det meste, hvilket med garanti også er årsagen til, at der udbydes et utal af afbudsrejser Sunny Beach på det danske marked, hvoriblandt du med garanti også kan finde en ideel ferieløsning.

Vælger du at besøge Sunny Beach, så kan du være helt og aldeles sikker på, at dagene kommer til at flyve afsted, hvad end du blot daser den ved stranden, bader løs i hotellets swimmingpool eller du er taget på opdagelse i området. Det er et ferieområde, der hele tiden bliver mere og mere populært – og så er det oven i købet også meget prisvenligt. Du kan tilmed presse prisen yderligere, hvis holder øje med de mange Sunny Beach afbudsrejser, der udbydes i Danmark.

Stranden er den centrale del ved Sunny Beach

Som der også er givet udtryk for ovenfor, så skal der ikke lægges skjul på, at Sunny Beach er et område, der har mere at byde på, end de fleste er klar over. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at området fortsætter lever op til sit navn, det selvfølgelig er den dejlige og brede sandstrand, der er det centrale aspekt ved Sunny Beach. Den kan bryste sig af, at strække sig intet mindre end 6 kilometer langs kysten og samtidig kantes den af en rigtig flot strandpromenade.

Derfor skal det også gøres klart, at det er denne strand, der skal være én af de overvejende årsager til, at du begynder at lede efter en rejse til Sunny Beach – i samme ombæring kan det også anbefales, at du vælger at se nærmere på de mange afbudsrejser Golden Sands, som minder rigtig meget om Sunny Beach. Stranden er umådeligt lækker og det er bestemt også svært at skulle forlade den igen, når du først har fundet dig til rette og vænnet dig til det afslappede liv.

Allerede fra morgenstunden er der masser af livlig aktivitet på stranden. Dertil er der også mulighed for at prøve kræfter med op til flere vandsportsaktiviteter, der kan sætte et smil på læben hos de fleste. Det er blandt andet noget, der inkluderer vandski, bananbåd, vandcykel og vandscooter, der blot er nogle af de aktiviteter, du kan prøve. Derfor er du naturligvis også garanteret, at du aldrig kommer til at kede dig på den store strand, der ligger ved Sunny Beach.

Ydermere, så skal det naturligvis også gøres klart, at den store strand ved Sunny Beach har fået EU’s udmærkelse “Det blå flag”, der betyder, at badevandet er umådeligt rent og at stranden samtidig også altid holdes pæn, da den bliver ryddet hver eneste aften. Ved stranden kan du desuden også finde et stort udvalg af restauranter og caféer, hvor du enten kan tage en bid mad eller blot få noget koldt at drikke i løbet af de varme timer, når solen står højst på himlen.

Afbudsrejser til Sunny Beach og shoppemuligheder

Hvis du er typen, der er glad for at kunne shoppe, når du er på ferie, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at Sunny Beach meget vel kunne være et sted for dig. Du har rigtig mange muligheder for at shoppe i Sunny Beach, men der bør dog ikke lægges skjul på, at den primære andel af både butikker, boder og gadesælgere kan findes i byens hovedgade, der af mange kendes under navnet “Blomstergaden”, hvorfor også primært er her, du vil ende med at shoppe løs.

Ovenstående er dog ikke ensbetydende med, at der ikke er andre muligheder for at shoppe i byen, men det er dog på Blomstergaden, at langt størstedelen foregår. I denne forbindelse skal det også understreges, at der selvfølgelig er mange af de såkaldte gadesælgere, der sælger alt mellem himmel og jord, hvilket bl.a. tæller både solbriller, t-shirts ure og meget andet, men det er dog meget begrænset hvor mange af deres mærkevarer, der rent faktisk er ægte.

Endvidere, så har du også mulighed, for at finde op til flere mindre, lokale butikker og markeder rundt omkring i byen, hvor du selvfølgelig også har mulighed for at få stillet din trang til at shoppe. I de lokale butikker og på disse markeder er der blandt andet mulighed for at købe traditionelt håndværk og keramik. Der findes dog også større kæder og mere velkendte brands, der har slået op for dørene til butikker i Sunny Beach, hvorfor det også er muligt for at shoppe her.

Rigtig mange resorts og hoteller med All Inclusive

Det skal bestemt også gøres klart, at du har mulighed for at finde rigtig mange hoteller og resorts med All Inclusive i dette område. Det er nemlig meget populært blandt de mange turister, der hvert år beslutter sig for at lægge vejen forbi Sunny Beach for at holde ferie, at de har et ønske om, at kunne koble fuldstændig af og dermed heller ikke har et ønske om, at skulle tænke på at lave mad, bestemme sig for restaurant, købe drikkevarer eller andre lignende ting.

Hvis det også er noget, du kan genkende, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at bestille én af de mange afbudsrejser Sunny Beach All Inclusive, der gør det muligt for dig at komme afsted på ferie til en rigtig god pris, men som ligeledes også betyder, at du ikke skal tænke på andet end, at nyde din ferie, da der altid er adgang til alt lige fra lækre snacks og mad til kolde drikkevarer – både med og uden alkohol – som du frit kan hente af.

Et yderst imponerende aften- og forlystelsesliv i Sunny Beach

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Sunny Beach også er et sted, der er kendt for deres spændende og deciderede imponerende aften- og forlystelsesliv, der kan opleves det meste af året. Du har blandt andet mulighed for at finde et utal af lækre restauranter, caféer og barer i Blomstergaden, der både serverer lokale retter, men bestemt også retter og specialiteter fra alle andre verdenshjørner – og mange af disse har åbent fra tidlig morgen til sen aften.

Sunny Beach er et område, der altid er gang i, så derfor vil du også altid kunne finde noget at lave, uanset hvad klokken er og hvordan vejret er. Det er de færreste, der er i tvivl om, at der også findes rigtig mange diskoteker, barer og natklubber I Sunny Beach, da det er et område, hvor mange unge kommer fra nær og fjern, for at holde ferie og fest. Det betyder også, at hvis du vil ud i bylivet, så står dig frit for at vælge og vrage mellem de mange beværtninger.

Afbudsrejse til Sunny Beach – Oplev byen

Det er meget almindeligt, at man har et ønske om, at komme ud og se og opleve lidt ekstra, når man tager på ferie. Hvis det også er noget, der har din interesse, så skal det naturligvis gøres klart, at det også er noget, der er mulighed for i Sunny Beach-området. Du har blandt andet mulighed for at rejse rundt langs kysten med en lokalbus, hvilket kan være rigtig hyggeligt, men du har dertil også mulighed for at tage med et lokaltog til den charmerende by Nessebar.

Afbudsrejset til Sunny Beach – Praktiske informationer

Hvis du ikke har besøgt Sunny Beach før, så er der selvfølgelig en række praktiske aspekter, du skal være opmærksom på. I denne forbindelse er det derfor også vigtigt, at du bruger lidt tid på at forberede dig hjemmefra. Nedenfor har du mulighed for at læse nærmere om en række af de aspekter, du skal have kendskab til.

  • Sprog: Det officielle sprog i Sunny Beach er bulgarsk, da det ligger i Bulgarien. Langt de fleste snakker dog engelsk på et fint niveau. Dertil er der også hoteller og endda barer, diskoteker og restauranter med danske personale.
  • Valuta: I Bulgarien bruges Bulgarske leva som den officielle valuta. Du kan have kontanter med hjemmefra, hævet i en automat i byen eller bruge dit betalingskort, som selvfølgelig kan bruges i en bred udstrækning. Det skal desuden nævnes, at 1 BGN er svarende til cirka 3.80 DKK.
  • Flyvetid: Flyvetiden fra Danmark til Sunny Beach lyder på omtrent 3 timer, alt afhængigt af den lufthavn, du flyver fra.
  • Tidsforskel: Tidsforskellen mellem Bulgarien (Sunny Beach) og Danmark er på +1 time.